Hos Restaurant Hornbæk Bodega arrangerer vi dit næste selskab med glæde. Vores hyggelige omgivelser skaber en intim og afslappet atmosfære, og vores dygtige personale gør alt for at gøre dagen speciel for dig.

 

Selskab

Nyd Deres mærkedag og deres gæster hos Restaurant Hornbæk Bodega. Vi dækker det smukke bord efter Deres ønske, og sørger for alt fra velkomstdrink, dejlig mad og drikke til kaffe & avec. Det er også mulighed for hjemmelavede petit fours eller en kage skræddersyet efter dine behov.

Mad ud af huset

Ønsker de at holde deres mærkedag eller fest i hjemlige omgivelser, leverer vi deres mad efter ønske, vi kan også være dem behjælpelig med en kok eller flere hos Dem selv eller i lejede lokaler,

Begravelser

Lad os skabe rammerne for Dem og Deres nærmeste omkring den sidste afsked. Vi laver mad til både begravelser og bisættelser. Vi serverer kaffe & kage. Der er selvfølgelig mulighed for at afholde det som et lukke selskab.

 

Julefrokost

Hver jul står den på traditionel dansk julemad på Restaurant Hornbæk Bodega og vi sørger for de perfekte rammer til din julefrokost eller dit julearrangement. Men husk at der altid er travlt i måneder op til jul, så husk at book jeres selskab i god tid.