top of page
HORNBÆK BODEGA
MENUKORT


AFTEN
Serveres fra kl. 17.30
Forretter
Gravad laks
Hjemmegravad færøsk laks med sennepsdressing, citron og ristet lyst brød.
100 kr.
Rejecocktail
Klassisk dansk rejecocktail med sprød salat, håndpillede rejer, tomat og rød dressing.
110 kr.
Tarteletter
2 stk. tarteletter med høns i asparges.
110 kr.
Håndpillede rejer
Håndpillede rejer med ristet lyst brød, mayonnaise og citron.
110 kr.
Hovedretter
Helstegt rødspætte
Smørstegt rødspætte, nye kartofler, grillet citron og persillesovs.
265 kr.
fisk
Stegt flæsk
Klassisk stegt flæsk med nye kartofler, rødbeder og persillesovs.
169 kr.
Wienerschnitzel
Dansk wienerschnitzel af kalv, pommes sauté, ærter, dreng og skysauce.
225 kr.
Bodega burger
Økologisk brioche bolle, grillet burgerbøf, rødløg, spejlæg, bacon, bløde løg, sprød salat og pommes.
175 kr.
Vegetar burger
Økologisk brioche bolle, tempty bøf, rødløg, spejlæg, bløde løg, sprød salat og pommes.
175 kr.
Sprøde pommes
55 kr.
Desserter
Pandekager
Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, knas og chokolade.
110 kr.
Camembert frites
Friteret camembert med solbær og ristet toastbrød.
100 kr.
Citron fromage
Som mormor lavede den.
95 kr.
Vaniljeis
2 kugler vaniljeis med chokoladesauce
95 kr.
Børn
Børn op til 12 år.
Frikadeller med kartofler og brun sauce
125 kr.
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs
125 kr.
bottom of page